Onze zoon is een slimme jongen (14 jaar) en kreeg vanuit de basisschool een vwo-advies mee. Toch hadden wij toen al de indruk dat hij het niet makkelijk zou redden in het vwo. Belangrijkste struikelblok was dat het leek of hij niet wist hoe hij moest denken. Dat kwam met name naar voren bij onderdelen die aanspraak deden op zijn probleemoplossend vermogen.
Via een presentatie bij Stibco kwamen we terecht bij Denknavigatie. Roos heeft ons inzicht gegeven in waar de ‘knelpunten’ zitten als het gaat om zijn denken. Stap voor stap zijn we nu heel gericht aan het werken aan het vergroten van zijn cognitieve functies.
Het positieve aan Roos haar manier van werken is dat zij zich helemaal richt op de kwaliteiten van onze zoon en vandaaruit werkt. Daardoor zijn de sessies voor hem stimulerend en motiverend. De creatieve werkvormen die Roos gebruikt, dragen daar heel erg aan bij. Heb ik al gezegd dat ze geduldig, humoristisch en relaxt is? Daardoor creëert ze een prettig leerklimaat. En eerlijk is eerlijk: ook wij als ouders leren veel van de sessies.