Onze zoon gaat nu een half jaar naar Roos. Zij helpt ons op een warme, betrokken en eerlijke manier. Roos slaat de spijker op zijn kop. Daarbij heeft ze oog voor de ontwikkelpunten, maar zeker ook de positieve dingen worden niet vergeten. Dit heb ik wel eens anders ervaren en zeker op dit moment merk ik, dat de maatschappij hard is in het oordelen. En dat het accent gelegd wordt op de dingen die mijn zoon nog niet kan. In onze directe omgeving, zoals school, is er vaak onbegrip. Daarom ben ik extra blij en geholpen met de ondersteuning die Roos aan mijn zoon geeft. De zelfreflectie die Roos hanteert ervaar ik als heel prettig. Hierdoor is merkbaar dat ze ook open staat om zelf te blijven leren en steeds beter te worden in wat ze doet.
Zowel voor mijn zoon als mijzelf ervaar ik het als een waardevol leerproces dat we samen met Roos doormaken. Door aan te sluiten bij wat we al beheersen en van daaruit haalbare stappen vooruit te zetten, is de kans van slagen dan ook groot.
Wat fijn om iemand te hebben, die vertrouwen heeft in je kind en waar hij gehoord en gezien wordt met al zijn kwaliteiten.
Haar missie om mensen te ondersteunen bij hun leer- en denkproces en daarbij ook de omgeving van bruikbare adviezen te voorzien helpt mijn zoon en mij enorm. Dank je wel daarvoor!

 J. Kok